Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Angry Birds vs Opposition για ZX Spectrum

Ομολογώ ότι ποτέ δεν συμπάθησα τα Angry Birds, τα οποία, πριν από μερικά χρόνια ήταν το killer app για tablets και smartphones, "γεννώντας" και διάφορες παραλλαγές (Angry Birds Star Wars κλπ). Τι καλύτερο λοιπόν από την ευκαιρία που μας δίνεται, χρησιμοποιώντας τον πιστό μας "γομολάστιχα" να πάρουμε πίσω το αίμα μας από τα ενοχλητικά, "Θυμωμένα Πτηνά" όντας αυτή την πλευρά σύμμαχοι των... γουρουνιών;


Το νέο αυτό παιχνίδι λοιπόν, ονομαζόμενο (ατυχώς;) "Angry Birds vs Opposition" μας δίνει την ευκαιρία να ξεπαστρέψουμε όσα περισσότερα Angry Birds μπορούμε, δίνοντας στην πλευρά των γουρουνιών μία - έστω και πρόσκαιρη, καθώς στο τέλος νομοτελειακά θα χάσουμε - ικανοποίηση.

Το παιχνίδι δεν παίζεται με τον ίδιο τρόπο με το Angry Birds, κοινώς δεν εκτοξεύουμε πουλιά (ή, γουρούνια for that matter): αντιθέτως, βρισκόμαστε στο κάτω μέρος της οθόνης αγκαλιάζοντας το πιστό μας δίκαννο (Doom, κανείς;) και πυροβολούμε τα πουλιά που πετούν από πάνω μας. Σε κάθε πίστα τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς το όπλο μας κινείται, τα πουλιά αλλάζουν ύψος και ταχύτητα, η νύχτα διαδέχεται τη μέρα κλπ.


Το Angry Birds vs Opposition δεν είναι ένα παιχνίδι που θα θέσει νέα standards στον gaming κόσμο - ούτε καν σε αυτόν του ZX Spectrum. Μπορεί όμως να μας χαρίσει μερικά ξένοιαστα 5λεπτα (ή και παραπάνω), συνεπώς δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε. Κατεβάστε το από εδώ. (Πηγή: Indie Retro News).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.