Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Tape Master Pro v3.0 για Commodore 64

Κυκλοφόρησε από το group The New Dimension (στην ουσία πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρεταίο Richard Bayliss και τους φίλους του!) η νέα (και τελική, όπως υποστηρίζουν) έκδοση του Tape Master Pro, η υπ' αριθμόν 3.0. Το Tape Master Pro είναι ένα πρόγραμμα για Commodore 64 που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα single file παιχνίδια και λοιπά προγράμματά σας από δισκέτα σε κασέτα, προσθέτοντάς τους turbo loader, intro screen με text scroller και μουσική, custom loading lines και πολλά-πολλά ακόμη. Μόνος περιορισμός είναι το αρχικό πρόγραμμα να μην ξεπερνάει τα 161 blocks στη δισκέτα.


Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ που έζησα την εποχή που γράφαμε προγράμματα από δισκέτα σε κασέτα freezaάροντάς τα χρησιμοποιώντας Freeze Frame και άλλα πρώιμα hacking cartridges μένω πραγματικά εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες που προσφέρουν τώρα πια σε έναν χρήστη Commodore 64 προγράμματα όπως το Tape Master Pro. Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση 3.0 από εδώ. (Πηγή: csdb).

2 σχόλια:

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.