Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Εικόνες από την γραμμή παραγωγής του Spectrum Next!

Αφού τις μοιράστηκε ο Henrique Olifiers με εμένα και τους υπόλοιπους backers του project γιατί να μην τις μοιραστώ κι εγώ μαζί σας;

Ορίστε λοιπόν, οι πρώτες εικόνες από την γραμμή παραγωγής των motherboards του ZX Spectrum Next! Τραβήχτηκαν στο εργοστάσιο της SMS Electronics και είναι, όπως πολύ σωστά τόνισε και ο Henrique, "a thing of beauty"!


Φυσικά, εκτός απ' αυτό είναι και μια καλή απάντηση σε εκείνους που πριν από μερικούς μήνες αμφισβήτησαν το όλο project. Θυμίζω ότι η καμπάνια του ZX Spectrum Next στο Kickstarter συγκέντρωσε ένα ποσό που άγγιξε το 1.000.000 δολάρια (723.390 λίρες Αγγλίας)!


Κλείνοντας να αναφέρω ότι, σύμφωνα με τον Henrique, οδηγίες, software και firmware updates (αν υπάρξουν κι άλλα) για τον ZX Spectrum Next θα ανέβουν στο επίσημο website κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου έτσι ώστε να βρεθούν στα χέρια των backers πριν από τα motherboards...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.