Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ZX Spectrum Next: one more week!

Τα νέα που μάθαμε χθες δεν ήταν τελικά αυτά που ελπίζαμε να ακούσουμε. Ο Henrique Olifiers ενημέρωσε τους backers του ZX Spectrum Next μέσω email ότι τελικά δεν ξεκίνησαν οι αποστολές των motherboards στους ιδιοκτήτες τους όπως είχε προγραμματιστεί...

Ο λόγος; Βασικά οι λόγοι ήταν δύο. Πρώτον, ότι τα chips της μνήμης παρουσίαζαν κάποιες ασυμβατότητες σε σχέση με αυτά που είχαν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή των πρώτων boards (το πρόβλημα ευτυχώς λύνεται μέσω firmware update). Ο δεύτερος λόγος ήταν μάλλον ολίγον τι σοβαρότερος, καθώς κατά την παραγωγή των motherboards δεν καλύφθηκαν κάποιες τρύπες που θα έπρεπε να μείνουν κενές, με αποτέλεσμα να γεμίσουν με καλάι!

Όπως και να 'χει, ο Henrique θεωρεί ότι το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, και συνεχίζει να χαμογελά για την τελική έκβαση της όλης ιστορίας, όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε από την φωτογραφία που ακολουθεί...


Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, και αν δεν πάει κάτι άλλο στραβά, η αποστολή των motherboards θα ξεκινήσει την Δευτέρα που έρχεται (4 Δεκεμβρίου) για τους backers που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Τρίτη (4/12) για όλους τους υπόλοιπους.

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν, και, εννοείται ότι θα σας κρατάω ενήμερους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.