Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Χρόνια σου πολλά, amiga.gr!

Δεν ξέρω εάν γνωρίζετε το amiga.gr αλλά, ακόμα κι αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, καλό είναι να το διορθώσετε πάραυτα! Ναι, δεν υπερβάλλω, ειδικά εάν είστε φίλος της Μεγάλης Κυρίας της Commodore (για τους φίλους Amiga) δεν υπάρχουν δικαιολογίες εάν δεν συμπεριλαμβάνετε το amiga.gr στην καθημερινή διαδικτυακή σας βόλτα.

"Καλά, τι το τρομερό δηλαδή παίζει με το amiga.gr και πρέπει σώνει και καλά να το παρακολουθώ;" θα ρωτήσετε (και με το δίκιο σας). Να σας πω, λοιπόν...

Το amiga.gr αποτελεί δημιούργημα ενός εκ των πλέον επιφανών χρηστών Amiga εν Ελλάδι, του Γιώργου Σωκιανού, κατά κόσμον γνωστού ως Walkero. Ο εν λόγω κύριος είναι εδώ και χρόνια από τους λίγους ανθρώπους που στηρίζει με κάθε τρόπο την αγαπημένη πλατφόρμα, προσφέροντας αφιλοκερδώς όπου και όπως μπορεί, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, προσεγγίζοντας με σεμνότητα και ταπεινότητα σχεδόν οποιοδήποτε θέμα άπτεται της Amiga.


Το amiga.gr λοιπόν φτιάχτηκε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση του δημιουργού του. Χαρακτηρίζεται από τις πάμπολλες και περιεκτικότατες καταχωρήσεις που έχουν να κάνουν με νέα, παρουσιάσεις, οδηγούς και πολλά-πολλά ακόμα σε ένα περιβάλλον λιτό και λειτουργικό, χωρίς διαφημίσεις και λοιπά ενοχλητικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, επειδή ο Walkero έχει ιδιαίτερη ευαισθησία (και πολύ καλά κάνει, κατά την ταπεινή μου άποψη) με το συγκεκριμένο θέμα, το amiga.gr παίζει σωστά ακόμα και σε classic Amiga! Ναι, καλά ακούσατε, αν θέλετε εν έτει 2017 να σερφάρετε στο διαδίκτυο με την 1200άρα σας το amiga.gr αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εσάς!

Πριν λίγες ημέρες το amiga.gr γιόρτασε τα 5 χρόνια του, καθώς η όλη προσπάθεια βγήκε για πρώτη φορά στον "αέρα" του διαδικτύου τον Σεπτέμβριο του 2012. Πέντε ολόκληρα χρόνια έγκυρης και άμεσης πληροφόρησης, με σεβασμό στους αναγνώστες και μοναδική συνέπεια στην προσφορά αντικειμενικής ενημέρωσης για τα Αμιγκικά δρώμενα. Δεν μπορώ παρά να ευχηθώ ολόψυχα και ελικρινέστατα "Χρόνια Πολλά" στον Γιώργο και το amiga.gr, και να ελπίσω ότι θα βρίσκονται μαζί μας για πολλά-πολλά ακόμα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.