Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Retro PC Mania: test your retro knowledge!

Ναι, θα μπορούσε κανείς να πει ότι μια εφαρμογή για iOS (iPhone/iPad) δεν έχει την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο του παρόντος blog - τι θα λέγατε όμως εάν η εφαρμογή αυτή δοκίμαζε τις γνώσεις σας στα retro computers;

Εεεε... Texas; (LOL!)

Ναι, είναι γεγονός, το Retro PC Mania του εξ' Ιταλίας ορμώμενου Fabrizio Farenga δοκιμάζει τις γνώσεις σας σε 3 στάδια: πρώτα, σας αναφέρει το όνομα ενός υπολογιστή και πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη φωτογραφία που τον απεικονίζει. Στη συνέχεια, βλέπετε ένα μηχάνημα και επιλέγετε την εταιρία κατασκευής του. Τέλος, στο 3ο και πλέον απαιτητικό stage του παιχνιδιού πρέπει να επιλέξετε μέσω ενός year slider το έτος κατασκευής του υπολογιστή που απεικονίζεται!

Can you beat my score?

Δεν υπερβάλλω λέγοντας ότι το παιχνιδάκι μου φάνηκε ιδιαιτέρως διασκεδαστικό και εθιστικό. Ευτυχώς τρέχει και σε παλαιότερα μοντέλα iPhone κι όχι μόνο στα νεότερα, πολυπύρηνα (εγώ το δοκίμασα στο "αρχαίο" iPhone 4). Αν διαθέτετε κάποια συσκευή με iOS μην χάνετε χρόνο, κατεβάστε το και "κολλήστε"! (Πηγή: Vintage Is The New Old).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.