Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Amiga Racer ver. 2.8h

Κυκλοφόρησε η έκδοση 2.8h του racing game Amiga Racer. Τι εστί Amiga Racer; Πρόκειται για ένα racing παιχνίδι στο στυλ των παλιών και αγαπημένων Lotus Esprit Turbo Challenge και Jaguar XJ220 το οποίο τρέχει σε όλα τα next gen Amiga συστήματα (ΟΚ, εκτός του AROS) καθώς επίσης και σε Windows, Linux, μέχρι και σε Raspbian στο "ταπεινό" Raspberry Pi!


To Amiga Racer διατίθεται δωρεάν, αλλά, αν κάνετε κάποιο donation στους δημιουργούς του θα γλυτώσετε από κάποια splash screens που (φυσικά!) σας προτρέπουν για donation ενώ θα αποκτήσετε πρόσβαση σε έξτρα αυτοκίνητα, online δυνατότητες κλπ. Σε σχέση με την έκδοση που δοκιμάσαμε κατά τη διάρκεια του 4ου Amicamp, η 2.8h είναι σαφέστατα πολύ πιο πλήρης, με περισσότερα αυτοκίνητα, μουσικά tracks, 2 πίστες και χρόνο και checkpoints να λειτουργούν πλέον σωστά.


Το Amiga Racer εχει ωραία γραφικά, πολύ ωραία μουσικά tracks και ηχητικά εφέ, αναγνωρίζει αυτόματα οποιοδήποτε arcade χειριστήριο έχετε τυχόν συνδεδεμένο στο μηχάνημά σας και, το κυριότερο, τρέχει με κολασμένη ταχύτητα! Είναι μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια που εξελίσσεται συνεχώς, κυκλοφορεί σε πολλά formats και πιστεύω ότι αξίζει της προσοχής και της χορηγίας μας! Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι από εδώ. (Πηγή: Amiga.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.