Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

The Spectrum Show επεισόδιο 127

Καθώς και ο Μάρτιος οδεύει προς το τέλος του και ακόμα αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει ο χειμώνας (hint: ΔΕΝ θα έρθει φέτος) ο Paul Jenkinson, όπως πάντα τακτικός και πιστός στο ραντεβού του μας χαρίζει ένα νέο επεισόδιο του The Spectrum Show, με το κοντέρ να γράφει 127 και να έχει ανοδικές τάσεις. Well done, mate!

Στο νέο επεισόδιο του The Spectrum Show o Paul δοκιμάζει το εξωτερικό πληκτρολόγιο/ενισχυτή ήχου της Stonechip Electronics (φυσικά για ZX Spectrum, τι ρωτάτε;) καθώς και κάποια παιχνίδια του παρελθόντος (U.N. Squadron, Strider 2) αλλά και σύγχρονα (Blockz). Κάνει ως συνήθως την κουβεντούλα του με τον Geoff και ολοκληρώνει το βίντεο με την προσπάθειά του να βρει σχεδιαστικό πρόγραμμα που να συνεργάζεται με το ZX Microdrive ώστε να φτιάξει διαφήμιση σε περιοδικό για την Spectrum based επιχείρησή του. Τι λέτε; Θα τα καταφέρει;

Μπορείτε να επισκεφθείτε το website του The Spectrum Show για περισσότερες πληροφορίες ή απλά να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.