Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Ένα ολοκαίνουριο, χορταστικό βιβλίο για την SEGA Megadrive. Δωρεάν!

Όταν ο Darren Doyle ξεκίνησε τη συγγραφή του "A Visual Guide to the SEGA Megadrive" ήλπιζε ότι το νέο του βιβλίο θα είχε την ίδια (τουλάχιστον) τύχη και εμπορική πορεία με τις προηγούμενες απόπειρές του, ήτοι τα "Atari: A Visual History" και "Coin-Op: The Arcade Guide". Όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν καθόλου καλά για τον φιλόδοξο συγγραφέα και φανατικό gamer, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι άνθρωποι της SEGA (ναι, υπάρχει ακόμα), σε μία κίνηση a la Nintendo, ενημέρωσαν τον συμπαθή κύριο Doyle ότι πρέπει να διακόψει την crowdfunding καμπάνια του για νομικούς λόγους.

Ο Darren Doyle την έψαξε τη δουλειά και μετά λύπης του διαπίστωσε ότι πράγματι, δεν μπορούσε να κάνει κάτι προκειμένου να ωφεληθεί οικονομικά από τη δουλειά που έριξε για να φτιάξει το "A Visual Guide to the SEGA Megadrive". Έτσι, σε μια κίνηση μεγαλοψυχίας - και για να μην πάει και το έργο του στράφι - αποφάσισε να δώσει εντελώς δωρεάν το 298 σελίδων πόνημά του σε όποιους τυχόν ενδιαφέρονταν. Το μόνο που ζητάει είναι, αφού κατεβάσετε και διαβάσετε το βιβλίο, αν σας αρέσει, να του δώσετε ό,τι έχετε ευχαρίστηση μέσω Paypal. Δίκαιο, δε νομίζετε;

Αν λοιπόν είστε φίλοι της πιο δοξασμένης κονσόλας της SEGA μπορείτε να κατεβάσετε το "A Visual Guide to the SEGA Megadrive" από αυτή τη σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.