Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Το retroworld.gr επέστρεψε!

Εντάξει, αυτό κι αν είναι αναπάντεχο: να ξυπνάς μέσα στη νύχτα - που κανονικά έπρεπε να είναι μέρα αλλά αλλάξαμε την ώρα οπότε δεν είναι - και να κάθεσαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου με μόνο σύμμαχο τον πρώτο καφέ της μέρας και μόνη ευχάριστη σκέψη το ότι με κάποιο μαγικό τρόπο ξύπνησες και σήμερα, και να αντικρίζεις ένα email από κάποιον αποστολέα του οποίου το όνομα είχες χρόνια πια να ακούσεις: RETROworld!

 

Ναι, επρόκειτο για το website με τις retro αγγελίες που ήταν αρκετά συχνά δημοφιλής προορισμός για όλους όσους έψαχναν κάτι ακόμα για να μεγαλώσουν τη συλλογή τους ή απλά για να δοκιμάσουν/παίξουν/κατσαβιδιάσουν. το email αυτό λοιπόν ενημέρωνε (προφανώς) όλους όσους είχαμε κάποτε εγγραφεί στο retroworld.gr ότι το website λειτουργεί και πάλι, κάνοντας μία νέα αρχή.

12 χρόνια μετά την εμφάνισή του το retroworld.gr επιστρέφει και πάλι από τον ίδιο δημιουργό (0raid) με σκοπό να φιλοξενήσει ξανά τις retro αγγελίες όλων μας. Εύχομαι καλό (νέο) ξεκίνημα και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.