Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Magnetic Fields - The Complete Amiga Works για CD32

4η κατά σειρά ανάρτηση για Amiga: ωραία, θα το κάνουμε Αμιγκάδικο το blog έτσι όπως πάμε! Αλλά τι να κάνεις; Τη μία o tsak, την άλλη ο Viktor, την τρίτη εγώ με τα δικά μου, ε, έσκασε τώρα κι ο Amigajay με ένα ακόμα σούπερ compilation για το CD32 κι έδεσε το γλυκό!

Η πλάκα μάλιστα είναι ότι το compilation στο οποίο αναφέρομαι ήταν έτοιμο από τα Χριστούγεννα, αλλά 2-3 παιχνίδια αρνούνταν πεισματικά να τρέξουν όταν ο Jay τα μετέφερε στο root directory του CD. Τέλος πάντων, και to cut a long story short, η συλλογή είναι έτοιμη και το όνομα αυτής Magnetic Fields - The Complete Amiga Works. Ναι, σε όσους από εσάς ήρθε στο μυαλό μια κατακόκκινη Lotus Esprit Turbo να μπαίνει "με τις πόρτες" κάνατε τον σωστό συνειρμό!


Το Magnetic Fields - The Complete Amiga Works περιλαμβάνει όμως κι άλλα αξιόλογα παιχνίδια πέραν των Lotus, Lotus II και Lotus III. Αναλυτικά, μπορείτε να παίξετε τα:

- Dux
- Lotus Esprit Turbo Challenge
- Lotus Turbo Challenge II
- Lotus III: The Ultimate Challenge


Όσοι λοιπόν έχετε στην κατοχή σας κάποιο Amiga CD32 σπεύσατε εδώ για να κατεβάσετε το Magnetic Fields - The Complete Amiga Works. (Πηγή: Indie Retro News).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.