Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

The Spectrum Show επεισόδιο 95

Λοιπόν, από τη μία φαίνεται αστείο, από την άλλη όχι και τόσο. Τι; Το γεγονός ότι μεταξύ 2 διαδοχικών επεισοδίων του The Spectrum Show (δηλ. περίπου σε διάστημα ενός μηνός) εγώ έχω ανεβάσει στο blog μόνο 2 ακόμη θέματα. Στο τέλος έτσι όπως πάμε θα φτάσουμε στο σημείο να μου παίρνει τόσο καιρό να γράψω 5-6 αράδες όσον παίρνει στον ακάματο Paul Jenkinson (τον άνθρωπο δηλαδή που βρίσκεται πίσω από το The Spectrum Show) να φτιάξει ένα επεισόδιο με μισή ώρα βίντεο! Πωπω, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...

Βέβαια το blog, οι αναρτήσεις του, οι ενημερώσεις κλπ είναι ένα ολόκληρο θέμα με το οποίο θα καταπιαστώ λογικά σύντομα, αλλά όχι εδώ και όχι τώρα, γιατί δεν υπάρχει λόγος να "καπελώσουμε" με τα δικά μας την είδηση της κυκλοφορίας του 95ου επεισοδίου του The Spectrum Show.

Και δεν είναι μονάχα το βίντεο εδώ που τα λέμε: αν πάτε στην επίσημη σελίδα της σειράς, θα διαπιστώσετε ότι ο Paul έφτιαξε και ανέβασε και ένα ακόμα τεύχος του περιοδικού του, το 29ο. Οπότε, αν είστε φανατικοί Spectrumάδες σας περιμένει δουλειά απόψε - ποιος την χάρη σας!

Διερωτώμενος εάν η αστείρευτη ενέργεια του Paul οφείλεται σε βιταμίνες, βοηθήματα διατροφής, αναβολικά (!) ή την υπερβολική έκκριση κάποιας ορμόνης που μετατρέπει έναν απλό μεσήλικα σε ακούραστη μηχανή παραγωγής, σας αφήνω με το ολόφρεσκο, 95ο επεισόδιο του show του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.