Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

The Spectrum Show επεισόδιο 87

Μένοντας πιστός στα χρονοδιαγράμματά του και με την ακρίβεια των αγγλικών σιδηροδρόμων (πριν αυτοί ιδιωτικοποιηθούν), ο Paul Jenkinson πριν από λίγες ημέρες μας χάρισε ένα ακόμα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του, του The Spectrum Show.

Αν δεν γνωρίζετε τι εστί "The Spectrum Show" τότε μάλλον ή είστε νέοι στο παρόν blog ή δεν κάνετε click στα links - το πρώτο θα διορθωθεί μόνο του με τον καιρό, αλλά για το δεύτερο πρέπει κι εσύ να βάλετε το χεράκι σας, ή, πιο σωστά, το δαχτυλάκι σας.

Για να προχωρήσουμε στο προκείμενο, το The Spectrum Show είναι μια σειρά από Youtube videos (87 τον αριθμό, μέχρι τώρα) με θεματολογία σχετική με - τι άλλο; - τον ZX Spectrum της Sinclair Research Ltd., έναν εκ των πλέον αγαπημένων home computers της ιστορίας.

Στο φρέσκο επεισόδιο της σειράς μπορείτε να απολαύσετε (μπαγιάτικα) νέα, παρουσιάσεις, reviews, συζητήσεις, αλλά και κάποια πρωτότυπα θέματα. Φτιάξτε ένα καφεδάκι, ανάψτε το κλιματιστικό και πατήστε το play στο video που ακολουθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.