Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Το Retro Planet #25 προ των πυλών...

Είχαμε κατασταλάξει εδώ και μήνες στο θέμα του εξωφύλλου του 25ου τεύχους του Retro Planet και στον τρόπο που αυτό θα στηνόταν. Και μετά είδαμε το artwork για το Reshoot-R σε υψηλή ανάλυση, στο website του δημιουργού του, του Richard Lowenstein και... μείναμε παγωτό!

Βλέπετε, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, το Reshoot-R δεν υπήρχε περίπτωση να μην μπει στο εξώφυλλο: όταν οι 3 συντάκτες που σου γράφουν reviews για video games το ψηφίζουν... δαγκωτό ως το καλύτερο παιχνίδι για Amiga της τελευταίας δεκαετίας αλλά και ως το απόλυτο killer app για το AGA chipset - ναι, έστω και τώρα, 27 ολόκληρα χρόνια μετά την εμφάνισή του! - ε, τότε στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό debate ως προς το τι θα κοσμήσει την πρώτη σελίδα του περιοδικού.

Το 25ο τεύχος του Retro Planet λοιπόν έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες (ναι, θα σας ενημερώσουμε!) και είπαμε να σας ανοίξουμε την όρεξη με το εξώφυλλό του. Για τα υπόλοιπα, λίγη υπομονή ακόμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.