Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ετοιμαστείτε για το 7ο Amicamp!

Ω, ναι, είναι γεγονός: δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που ο καλός φίλος Plouf (κατά κόσμον Χρήστος) με ενημέρωσε για την ημερομηνία διεξαγωγής του 7ου Amicamp. Ναι, φίλες και φίλοι, το αγαπημένο Αμιγκικό event που έγινε θεσμός επιστρέφει στον εύκολα προσβάσιμο, φιλικό και λειτουργικό χώρο του Found.ation το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου.


Αν και το Amicamp ξεκίνησε έχοντας ως αντικείμενο μονάχα τις next gen Amigas, στις τελευταίες διοργανώσεις έχουν κλέψει την παράσταση οι διαγωνισμοί SWOS (Sensible World of Soccer για τους παντελώς ανίδεους) στους οποίους είθισται να κερδίζει είτε ο συμπαθής φίλος μας που είναι γνωστός με το παρατσούκλι "κομπόστας" είτε ο... κουμπάρος του!


Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τα events της φετινής διοργάνωσης, οπότε θα σας πω τα όσα είναι σίγουρα: θα έχουμε πολλές Amigas, classic και next gen, vanilla και καρα-τουμπανιασμένες, τουλάχιστον δύο με Vampire, πολύ παιχνίδι, δεκάδες Tomahawk έτοιμα για δράση, εξαίρετες παρουσίες από διάφορα μέρη της χώρας και, φυσικά, πολλή και καλή φιλική διάθεση και δεκάδες καλούς Αμιγκάδες φίλους, παλιούς και καινούριους, με όρεξη για κουβέντα, καφέ και... σουβλάκια!


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Amicamp πηγαίνετε στο επίσημο website της διοργάνωσης. Για αναλυτικές ανταποκρίσεις από την αφεντιά μου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα τελευταία Amicamp δείτε εδώ.

2 σχόλια:

  1. Εύγε!
    Πολύ καλά νέα.
    Καλά να είμαστε μέχρι τότε να βρεθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι. Πάνω απ' όλα υγεία κι όλα τα υπόλοιπα θα τα κανονίσουμε.

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.