Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

The Spectrum Show επεισόδιο 76

Αν και εχθές ήταν Σάββατο 25 Αυγούστου, ήτοι καιρός για ξεκούραση και χαλάρωση για την πλειοψηφία, ο Paul Jenkinson, πιστός στις προσταγές της δημιουργίας, της ενημέρωσης, της παραγωγικότητας και της συνέπειας ανέβασε ένα ακόμα επεισόδιο της δημοφιλούς στους ανά την υφήλιο Spectrum lovers σειράς του, του The Spectrum Show.

Επίσης, έναν ακριβώς μήνα πριν είχε κυκλοφορήσει και το 22ο τεύχος του περιοδικού του, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και καλογραμμένο και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ.

Επιστρέφοντας στο 76ο επεισόδιο του The Spectrum Show, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του 30λεπτου video ο Paul εξετάζει παιχνίδια για τον ZX Spectrum. Παλιά, νέα, type-ins, παιχνίδια που διατέθηκαν κανονικά στη αγορά και άλλα που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, τίτλους για 16Κ και 48Κ. Η ποικιλία είναι μεγάλη αλλά, τολμώ να πω ότι οι περισσότεροι τίτλοι δεν είναι και τόσο αξιόλογοι (το αντίθετο, μάλιστα) με αποτέλεσμα το νέο επεισόδιο, σε κάποια σημεία τουλάχιστον, να είναι κάπως κουραστικό - γεγονός που είναι πραγματικά πρωτόγνωρο για το The Spectrum Show.

Είμαι σίγουρος ότι το παραπάνω είναι εντελώς τυχαίο - το έχω διαπιστώσει και με το Retro Planet, άλλωστε: κάποιες φορές, κάτι που είναι ένα σύνολο από μικρότερα επιμέρους κομμάτια (θέματα) απλά μπορεί να μην "λειτουργεί" όπως θα έπρεπε ενώ άλλες το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό. Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες και προφανώς δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο να κακοκαρδίσω τον Paul, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει και με το παραπάνω στην retro community. Συνεπώς μπορείτε να διαγράψετε από την μνήμη σας όσα αρνητικά έγραψα (ελπίζω ελάχιστα) και να δείτε το video που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.