Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Οδηγοί χρήσης (αλλά και κτήσης!) παλιών υπολογιστών

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ασχολήθηκα τελευταία φορά με τη δημιουργία κάποιου οδηγού κτήσης και χρήσης "για άσχετους". Οι οδηγοί αυτοί παρείχαν (θέλω να πιστεύω) αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πόσο πρέπει να πληρώσει κάποιος για να αγοράσει έναν παλιό υπολογιστή, τι θα του χρειαστεί για να τον "δουλέψει", από πού θα πάρει καλώδια, πώς θα γράψει παιχνίδια, τι αξίζει να τρέξει, ποιες είναι οι βασικές BASIC εντολές και άλλα τέτοια ωραία και χρήσιμα.


Σκέφτηκα λοιπόν μέρες που 'ναι, και καθώς ετοιμάζω το επόμενο θέμα μου που θα είναι σε παγκόσμια πρώτη (αμέ!) review του accelerator HC508 για τις Amiga 500 και 500 Plus, είπα να συγκεντρώσω τους οδηγούς για άσχετους (τα links αυτών, για την ακρίβεια) σε μία ανάρτηση ώστε να μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτούς ο κάθε ενδιαφερόμενος χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει 350+ αναρτήσεις προς τα πίσω (αν και θα σας συνιστούσα να χρησιμοποιείτε το κουτάκι αναζήτησης πάνω αριστερά στην οθόνη σας: σε συνδυασμό με τις ετικέτες της κάθε ανάρτησης κάνει θαύματα!).

Για πάμε, λοιπόν...






Και για software εννοείται πως δεν ξεχνάμε το...


Αυτά λοιπόν προς το παρόν, θα επανέλθουμε το συντομότερο με την παρουσίαση του HC508...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.