Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Kick Off Collection για CD32

Και μετά τον AmigaJay έχουμε και τη νέα παραγωγή του έτερου Καππαδόκη του Amiga CD32: ο - γνωστός και μη εξαιρετέος - Earok παρουσιάζει το Kick Off Collection, μια συλλογή με - πού να το φανταζόσασταν; - όλους τους τίτλους Kick Off (αλλά και Goal!) που κυκλοφόρησαν ποτέ για την Amiga.


Κι ενώ κάποιος θα φανταζόταν ότι έχουμε να κάνουμε με 3-4 παιχνίδια, η αλήθεια είναι ότι ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στους 8 τίτλους! Δώστε βάση: Kick Off, Kick Off Extra Time, Kick Off 2, Kick Off 2 Competition Version, Kick Off 2 Final Whistle, Kick Off 2 Final Whistle Competition Version, Kick Off 3, και Goal!


Προσωπικά δεν γνωρίζω πόσο εύκολο θα είναι το να παίξει κανείς Kick Off με τα χειριστήρια του CD32 (hint: δεν είναι!) αλλά μπορείτε πάντα να επιστρατεύσετε το πιστό σας μεταλλικό joystick, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Όσοι φίλοι του άρχοντα των 16bit football games λοιπόν. κατεβάστε τη συλλογή από εδώ. Α, και να μην παραλείψω να αναφέρω ότι η συγκεκριμένη συλλογή είναι η νέα, βελτιωμένη και bug free version (1.2) του παλαιότερου Kick Off Collection που είχε δημιουργήσει ο Earok τον Σεπτέμβριο του 2014...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.