Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Sensible Days 2019 @ Amicamp 7

"Κι ήταν όλοι τους εκεί, η Σοφία κι ο Σταμάτης, Πάνος, Στάθης και Καιτούλα κι ο Χαλίφης της Βαγδάτης" rapαραν κάποτε τα Ημισκούμπρια και πάνω-κάτω αυτή ήταν η εικόνα στο ισόγειο του Found.ation την Κυριακή 31 Μαρτίου.







Βλέπετε, στα πλαίσια του 7ου Amicamp, έλαβε χώρα ο διαγωνισμός Sensible World of Soccer που έχει καθιερωθεί τα 3 τελευταία χρόνια ως "Sensible Days". Αν και για μία ακόμα φορά τα γνωστά κέντρα αποφάσεων και οι συνήθεις σκιεροί τύποι δεν επέτρεψαν να ανέβει η κούπα του πρωταθλητή στην συμπρωτεύουσα, παρόλα αυτά υπήρξε πολύς, ενδιαφέρων και πάνω απ' όλα διασκεδαστικός ανταγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων, ιδιαίτερα στην κατηγορία των "άμπαλων" - εκεί όπου και οι αγώνες ήταν, απλά, συγκλονιστικοί. Το γεγονός ότι ο γράφων κατέκτησε με το σπαθί του 2 νίκες για να συνοδέψουν τις (αναμενόμενες) 6 ήττες δείχνει ότι παίχτηκε σπουδαία μπάλα και οι συγκινήσεις ήταν στην ημερήσια διάταξη.




Μιας και ο χρόνος είναι (και πάλι!) περιορισμένος, θα αφήσω τις φωτογραφίες να σας ξεναγήσουν στο υπέροχο event και θα σας πω ότι, πολύ απλά, όσοι δεν ήρθατε, χάσατε. Καλά, και εμείς που ήμασταν εκεί χάσαμε προκειμένου να πάει το κύπελο στα χέρια του γνωστού και μη εξαιρετέου "Κομπόστα" (μετά από δύο συγκλονιστικούς τελικούς με τον Tsak), αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία!








Α, και να μην παραλείψω να αναφέρω τους pdial και ndial του RetroShowCase που μας τίμησαν με την παρουσία τους και είχα επιτέλους την ευκαιρία να τους γνωρίσω και από κοντά. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά σας παιδιά και μην σταματάτε να δείχνετε την αγάπη σας σε όλα τα μηχανήματα της νιότης μας!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.