Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

The ZX Spectrum Show επεισόδιο 77

Καλώς τον κι ας άργησε (που κάθε άλλο παρά άργησε, εδώ που τα λέμε). Ο Paul Jenkinson επέστρεψε για μία ακόμη φορά σε έναν εκ των πλέον αγαπημένων διαδικτυακών τόπων των απανταχού Spectrumάδων, στο κανάλι του στο Youtube, με το νέο, 77ο (ζωή να 'χουν) επεισόδιο του The Spectrum Show.

Στο καινούριο επεισόδιο ο Paul μας μεταφέρει τα "νέα" από τον Φεβρουάριο του 1989, μας παρουσιάζει reviews των Laserwarp, Pub Games, Tea-Leaf Ted και Hard Cheese και έχει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Geoff για διάφορα νέα βιβλία σχετικά με τον ZX Spectrum και τα παιχνίδια του.


Φυσικά δεν είναι μονάχα αυτά, καθώς τα πιο ενδιαφέροντα σας τα άφησα για το τέλος: ο Paul εξετάζει ενδελεχώς το TZX Duino, έναν πολλά υποσχόμενο ψηφιακό εξομοιωτή κασετοφώνου. Κι όχι μόνο αυτό, modάρει και τον δικό του Spectrum με νέο, κατάλευκο case και - το καλύτερο - φωτιζόμενο πληκτρολόγιο! Το πιο καλό είναι ότι τα παραπάνω μπορούμε να τα αποκτήσουμε και εμείς, καθώς πρόκειται για parts που παράγονται μαζικά και πωλούνται από online shop! Ψηθήκατε; Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες απλά δείτε το νέο video του The Spectrum Show παρακάτω!


2 σχόλια:

  1. Ωραίο case και ιδιαίτερη μεμβράνη, αλλά περίμενε να δεις τι θα βγει σε λίγο από το σκοτεινό μου εργαστήριο! ...μα στο μυαλό μου είστε όλοι βρε??? :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα, να περιμένουμε 64άρη με backlit; Δεν θα με χάλαγε καθόλου, σβηστά τα φώτα, text adventuring και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Καλή φάση, ό,τι ακριβώς χρειάζονται τα γερασμένα μάτια μας! :D

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.