Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η κοπή της πίτας του VCS για το 2018

Έφτασε ο καιρός και για μία ακόμα φορά μαζευτήκαμε με τους φίλους όλη η ομάδα που απαρτίζουμε το Vintage Computers Society (για τους φίλους VCS) προκειμένου να κόψουμε την βασιλόπιτα για το 2018. Ως συνήθως επιλέξαμε τον φιλόξενο χώρο του Superfly Cafe και αφήσαμε το θέμα της πίτας στην κρίση των Dinohatzi και Vaggi6128. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και με το παραπάνω, καθώς η πίτα, εκτός από πανέμορφη ήταν και πεντανόστιμη. Βέβαια τα 4 κιλά της (!) μας έκατσαν λίγο βαριά, αλλά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, σχεδόν την καταφέραμε!


Φυσικά, η κορυφαία στιγμή της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την ανεύρεση του ενός από τα 2 φλουριά στο κομμάτι του γράφοντα (είχα αρκετές πιθανότητες για να είμαι ειλικρινής, καθώς το εμβαδό του πλησίαζε το... στρέμμα!) που επιβραβεύθηκε για την επιτυχία του με τύχη για όλο το 2018, το 37ο τεύχος του περιοδικού USER αλλά και το Robocop σε έκδοση για την Amiga.


Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω μέσα απ' την καρδιά μου τα παιδιά του VCS και ιδιαίτερα τους Vaggi6128 και Dinohatzi για την πρωτοβουλία τους αυτή αλλά και για όλα όσα έχουν κάνει αυτά τα χρόνια για το Vintage Computers Society. Να είστε καλά, φίλοι μου, και του χρόνου!

Α, και κάτι διασκεδαστικό που ανακάλυψα: αν πατήσετε στο link για το περιοδικό USER παραπάνω, θα διαπιστώσετε ότι οδηγεί σε ένα post ενός γνωστού και μη εξαιρεταίου μέλους της ρετροκοινότητας. Πιστός ο εν λόγω φίλος στο να μην αφήνει την παραμικρή λεπτομέρεια να του ξεφεύγει έχει πληκτρολογήσει το επώνυμο του γράφοντος ως "Πλανεμένος" και μάλιστα δις! Τυχαίο; Ίσως ναι, ίσως όχι. Διασκεδαστικό; Σίγουρα!

6 σχόλια:

  1. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή! Όπως επίσης και το "όνομα" που αφήνει ο καθένας μας ασχολούμενος με αυτό το χόμπι!
    Σε αυτό το τελευταίο υπερτερείς σαφέστατα έναντι του ατόμου που αναφέρεις, οπότε μόνο ως διασκεδαστικό γεγονός χρειάζεται να το εκλάβεις. Άλλωστε, η κοινότητά μας είναι όσο μικρή χρειάζεται για να μην μένει τίποτα κρυφό για τις πράξεις όλων! Δεν χαϊδεύω αυτιά, δεν έχω καμία τέτοια ανάγκη...
    Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, πάντα τυχερός. Και ελπίζω το φλουρί της πίτας μας να σου φέρει αυτή την τύχη!

    Πολλά ευχαριστώ στον Κώστα και στο Βαγγέλη για όλα όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα, γιατί νομίζω δικαίως είναι η "ψυχή" της λέσχης μας και ο συνδετικός κρίκος που μας ενώνει στο VCS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη, καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου - άλλωστε κι εγώ τα ίδια έγραψα. Απλά, αν δεν είναι τυχαίο το γεγονός με κάνει να αναρωτιέμαι από πού κι ως πού έχω εγώ κάτι, οτιδήποτε να χωρίσω με το συγκεκριμένο άτομο και πού ακριβώς συναντήθηκαν τα μονοπάτια μας πέρα από 1-2 φορές που του είχα ταχυδρομήσει το Retro Planet.

      Anyway, όπως έγραψα, ας το διασκεδάσουμε μέσα στην πλάνη μας! :D

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε, Γιώργο!

      Μακάρι να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε διάθεση και μεράκι να συνεχίσουμε για πολύ-πολύ καιρό...

      Διαγραφή
  3. Και του χρονου παιδια. Περασαμε υπεροχα. Ευχομαι το 2018 πιο δημιουργικο στο VCS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.