Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

The Spectrum Show επεισόδιο 70

Ναι, είναι γεγονός, ο Paul Jenkinson επέστρεψε για να μας... χαιρετήσει! Όχι, μην πάει το μυαλό σας στο κακό, ο συμπαθής και πολυπράγμων Speccy lover δεν τα παρατάει, απλά, με το τρέχον (70ο) επεισόδιο του The Spectrum Show ολοκληρώνεται ο 7ος κύκλος της σειράς και μπαίνουμε σε mode αναμονής για τον 8ο...

Στο νέο επεισόδιο του The Spectrum Show λοιπόν, το οποίο αγγίζει σχεδόν την μία ώρα, ο Paul... ταλαιπωρείται και μας ταλαιπωρεί! Πώς; Αρχικά, ασχολείται με το χειρότερο software house της Αγγλίας του πρώτου μισού της δεκαετίας του '80, παρουσιάζοντάς μας ένα προς ένα όλα τα ανοσιουργήματα - εχμμμ... παιχνίδια, εννοούσα - που αυτό είχε κυκλοφορήσει!

Δεν το αφήνει εκεί όμως, στη συνέχεια καταπιάνεται με τον μπορέσει να τρέξει αγαπημένους DOS εξομοιωτές του ZX Spectrum του παρελθόντος σε μηχανήματα 15ετίας. Ζορίζεται, παιδεύεται και... δεν σας λέω τη συνέχεια, μπορείτε να την παρακολουθήσετε επί της οθόνης.


Κι αν δεν είστε και τόσο τύποι του video, ο Paul έχει φροντίσει και για εσάς: μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε τα 21 (μέχρι τώρα) τεύχη του ομώνυμου περιοδικού από εδώ και να περάσετε πολλές ώρες ξεφυλλίζοντάς τα στον υπολογιστή ή το tablet σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.