Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

The Spectrum Show επεισόδιο 66

Μία καινούρια εβδομάδα ξεκινάει και μεθαύριο και ένας καινούριος μήνας. Είναι καιρός να υποδεχτούμε λοιπόν το νέο επεισόδιο του The Spectrum Show που μας προσφέρει όπως και κάθε φορά ο ακούραστος Paul Jenkinson.

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει ο άνθρωπος αυτός και συνεχίζει την ZX Spectrum-oriented ποιοτική δουλειά του σε κάθε επίπεδο (το show, το περιοδικό, τα παιχνίδια που φτιάχνει, τα video tutorials) με τέτοια αξιοζήλευτη συνέπεια εδώ και πέντε τουλάχιστον χρόνια, αλλά σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ίσως και πηγή έμπνευσης για κάποιους εξ ημών που προσπαθούμε να βάλουμε κι εμείς το retro λιθαράκι μας από το δικό μας μετερίζι.

Στο νέο, 66ο επεισόδιο του The Spectrum Show μπορεί κανείς να παρακολουθήσει νέα, ειδήσεις και top παιχνίδια από τον Απρίλιο του 1988, reviews των Salamander, Monty is Innocent, Space Junk και Meteoroids, ανταπόκριση από την φετινή Retro Replay καθώς και μια χορταστική παρουσίαση του υπέροχου ZX Printer. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψω και την καθιερωμένη κουβέντα του Paul με τον Geoff Neil αναφορικά (αυτή τη φορά) με τα περιφερειακά του Spectrum.

Ίσως τους υπόλοιπους να μην τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η θεματολογία, αλλά για τους Spectrum lovers μιλάμε απλά για must!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.