Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Retro Planet τεύχος 12 προ των πυλών

Αυτά είναι: αν είσαι υπεύθυνος ύλης ενός περιοδικού έχεις πρώτος απ' όλους πρόσβαση σε αυτό, πολύ καιρό πριν κυκλοφορήσει. Αυτό είναι κυρίως κακό, γιατί, όταν πια κυκλοφορεί, έχει χαθεί εντελώς για σένα το στοιχείο της έκπληξης, αυτή η αίσθηση που έχεις όταν φτάνει στα χέρια σου το καινούριο τεύχος του αγαπημένου σου περιοδικού. Από την άλλη όμως, έχει και τα καλά της η όλη ιστορία. Ποια είναι αυτά; Να, το ότι, για παράδειγμα, με το που ετοιμάστηκε το εξώφυλλο του τεύχους 12 του Retro Planet, το έχω στα χέρια μου για να το μοιραστώ μαζί σας! Ιδού:


Εντάξει, θεωρώ ότι τα λόγια περιττεύουν όταν έρχεται κανείς αντιμέτωπος με ένα τόσο όμορφο, τόσο ισορροπημένο και τόσο καλοκαιρινό εξώφυλλο. Ο γραφίστας μας, ο Σταμάτης Πιππής, ο άνθρωπος που βρίσκεται ανελλιπώς πίσω από όλα τα εξώφυλλα του Retro Planet από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα, έκανε και πάλι τα μαγικά του ώστε να πάρετε μαζί σας στην παραλία κάτι που ναι μεν είναι ρετρο-κομπιουτεράδικο, αλλά ταυτόχρονα είναι και καλοκαιρινό. Μπράβο του!

Στο νέο λοιπόν τεύχος του Retro Planet, που θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη (ναι, εννοείται ότι θα σας ενημερώσω!), θα βρείτε τις αγαπημένες σας στήλες Retro Αναδρομές, Retro Νέα, 8 Magic bits με αφιέρωμα στα 8μπιτα Atari, 8/16bits Game Reviews με 3 χορταστικά reviews για Commodore 64, Adventureland News και Adventureland με special αφιέρωμα στο εκπληκτικό Orion Prime καθώς και τη νέα μας στήλη, που ονομάζεται "Lost Treasures" και σε αυτό το τεύχος θα μας φέρει αντιμέτωπους με τον εφιαλτικό κόσμο του Clive Barker's Undying.

Επίσης, έχουμε ένα αφιέρωμα και κάποια κλασικά handhelds του παρελθόντος και, τέλος, το κυρίως πιάτο είναι ένα υπέροχο, αναλυτικότατο και υπερ-χορταστικό αφιέρωμα στην Bullfrog, ένα από τα πλέον σημαίνοντα software houses του παρελθόντος.

Το 12o τεύχος του Retro Planet θα κυκλοφορήσει όπως σας έγραψα στις αρχές του Ιουνίου. Συνιστώ να κάνετε τα κουμάντα σας σύντομα γιατί, όπως ξέρετε, κάθε τεύχος εξαντλείται σε χρόνο dt (εντάξει, γράφουμε και καμιά υπερβολή που και που). Καθώς λοιπόν τα 11 προηγούμενα τεύχη έχουν εδώ και καιρό εξαντληθεί, αναμένεται να γίνει το ίδιο και με το νέο τεύχος. Και με τέτοιο εξώφυλλο εδώ που τα λέμε είναι απίθανο να συμβεί το αντίθετο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.