Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

The Spectrum Show - Sir Clive Sinclair Tribute

Αν τυχόν ανήκετε σε αυτούς που παρακολουθούν (και απολαμβάνουν) συστηματικά το The Spectrum Show του Paul Jenkinson, προφανώς και δεν θα περιμένατε να περάσει "στα ψιλά" το τραγικό γεγονός του θανάτου του "θείου" από τον Paul. Άλλωστε, έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει ένα σεβαστο μέρος της ζωής του και του δημιουργικού του χρόνου στα προϊόντα του προσφάτως αποβιώσαντα εφευρέτη, οπότε θα ήταν μάλλον απίθανο το να μην κάνει κάτι άμεσα.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο που μας πέρασε ανέβασε ένα έκακτο επεισόδιο του The Spectrum Show, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύντομο αφιέρωμα στον άνθρωπο που έβαλε τα home computers στα σπίτια μας και έδωσε υπόσταση στα παιδικά και τα εφηβικά μας όνειρα (και σε αυτά του Paul, προφανώς). Without further ado ladies and gentlemen, the Spectrum Show by Paul Jenkinson.

2 σχόλια:

  1. Τα πολλά λόγια περιττεύουν θα θελα να πω και εγώ το τελευταίο μου αντίο στον θείο, που μου στοίχισε σαν απώλεια πραγματικού θείου, Αντίο λοιπόν θείε, και ευχαριστούμε για όλα.

    p.s Dony κανεις καλη δουλεια σ αυτο το blog..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά δύσκολο να καταφέρει κάποιος να εξηγήσει τα συναισθήματα που προκαλούσαν στον χρήστη τους τα μηχανήματα του θείου, και πόσο μαύρη μέρα ήταν η πώληση της Sinclair στην Amstrad, όταν για πρώτη φορά πέρασε από το μυαλό μας η σκέψη ότι ο sir Clive δεν θα φτιάξει άλλους υπολογιστές (όπως και έγινε τελικά, με εξαίρεση τον Z88). Τι να πω, τεράστια η απώλεια...

      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.