Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Let's Invade για Commodore 64

Μια νέα κυκλοφορία είχαμε προχθές, το παιχνίδι Let's Invade από τον Richard Bayliss (γνωστό και ως TND). Ο Richard Bayliss είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία δεκάδων demos και παιχνιδιών για τον 64άρη τα τελευταία χρόνια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς εάν ψάξετε ενδελεχώς το site του.


Το Let's Invade είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στο παλιό, καλό και δοκιμασμένο Space Invaders της Taito, το οποίο και (κατ' εμέ) βελτιώνει σε πολλούς τομείς.


Πέρα από τα έγχρωμα γραφικά υψηλής ανάλυσης και το εφέ με το ψυχεδελικό vector φόντο που προκαλεί... επιληψία (!), το Let's Invade προσφέρει δεκάδες levels με εξωγήινους wannabe εισβολείς σε διάφορους σχηματισμούς, άμεση απόκριση στους χειρισμούς μας, πολλά αξιόλογα chiptunes - έτσι, για μην ξεχνάμε ότι παίζουμε σε Commodore 64! - καθώς και την πλήρη απουσία των (ενοχλητικών;) βάσεων στο κάτω μέρος της οθόνης, που χαρακτήριζαν το original παιχνίδι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλη των 70s και στις αρχές των 80s.


Το Let's Invade είναι δωρεάν, είναι εύκολο, είναι διασκεδαστικό, βασίζεται σε ένα γνωστότατο σε όλους είδος παιχνιδιού και μπορεί να σας γεμίσει δεκάλεπτα (και παραπάνω) με καθαρή arcade διασκέδαση. Προτείνω ανεπιφύλακτα να του δώσετε μια ευκαιρία!


Μπορείτε να κατεβάσετε το Let's Invade από εδώ. (Πηγή: csdb.dk).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.