Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Pinball Dreams για Amstrad CPC: κυκλοφόρησε!

Κυριολεκτικά επί του πιεστηρίου (βλακείες βέβαια, αφού δεν υπάρχει πιεστήριο!): κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά το (πολυαναμενόμενο) Pinball Dreams από το Batman Group για τους Amstrad CPC! Κατεβάστε το από ΕΔΩ!


10 σχόλια:

  1. Παίξτε, παίξτε και κλάψτε από συγκίνηση για το τι μπορεί να κάνει ο CPC και από ντροπή για την απαξίωσή του όλα αυτά τα χρόνια.
    Καινούρια σελίδα για το μηχάνημα.
    The BG CPC years.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε Alex, αυτά τα posts τα πορωτικά πολύ τα γουστάρω!

      Μεταξύ μας, ανέκαθεν πίστευα ότι ο CPC μπορούσε να κάνει παπάδες - όπως άλλωστε και ο Commodore 64. Ο Spectrum ήταν ο μόνος που έκανε παπάδες από τότε!

      Διαγραφή
  2. Μετά τα αριστουργηματικά Shadows of Sergoth και Orion Prime, έρχεται και αυτό! Πραγματικά, η δικαίωση του Amstrad CPC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν είναι μονάχα αυτά: Edge Grinder, Doomsday Lost Echoes και αρκετά ακόμη που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά.

    Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Amstrad δεν χρειαζόταν καμιά δικαίωση, όσοι δεν φορούσαν παρωπίδες γνώριζαν από τα 80s ότι επρόκειτο για εξαιρετικό μηχάνημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά κόπου και βασάνων, σήμερα το έγραψα σε γνήσια old school δισκετάρα και το απολαμβάνω! Άρχισα να αγαπάω Amstrad! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααα, φίλτατε, πάντοτε ήταν αξιαγάπητος ο Amstrad! Το μόνο που μπορώ να του χρεώσω είναι η αδιάφορη εμφάνιση της κεντρικής μονάδας (για τον 6128, ο 464 μου άρεσε πολύ) και η κακή απόδοση του ενσωματωμένου μεγαφώνου. Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς το μηχάνημα ήταν από "τίμιο" έως εξαιρετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.