Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Two Sided by Atlantis: ένα... διαβολικό demo για τον Commodore 64!

Χρόνος: 2-4 Αυγούστου 2019. Τόπος: Gothenburg, Σουηδία. Event: Datastorm 2019.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είχαμε το demoparty Datastorm και, όπως (σχεδόν) κάθε χρόνο, ΔΕΝ το πήραμε χαμπάρι τις μέρες που γινόταν!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως (τι άλλο θα μπορούσα να πω;), αφού, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση 2μησι μηνών φροντίζω για την (μπαγιάτικη) ενημέρωσή σας! Το λοιπόν, Datastorm που λέγαμε, διαγωνιστικό τμήμα για demos για τον Commodore 64 και την 2η θέση καταλαμβάνει το διαμαντάκι αυτό των Atlantis που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, το Two Sided. Με κύριο θέμα του την αέναη μάχη μεταξύ καλού και κακού - και σαφή εστίαση στο δεύτερο, που είναι και πιο πιασάρικο εικαστικά - το ολόφρεσκο αυτό demo (ΟΚ, σταματήστε τη γκρίνια, τον Αύγουστο ΗΤΑΝ ολόφρεσκο!) του group Atlantis έρχεται να rockάρει τον κόσμο των 64άρηδων με ασταμάτητο ρυθμό, υπέροχα εφέ, υπέροχη (και διαβολική) αισθητική καθώς και την μεγαλύτερη horizontally scrolling εικόνα που θυμάμαι να έχω δει στην πλατφόρμα. Τι, θέλετε κι άλλα;


Μπορείτε να κατεβάσετε το Two Sided από εδώ για να το απολαύσετε σε πραγματικό Commodore 64 όπως και σας συνιστώ. Αν είστε λίγο στην τεμπέλικη, "ωχ, αδερφέ, πού να τρέχω τώρα;" πλευρά, δείτε απλά το βίντεο. Ε, εντάξει, αν το βαριέστε και αυτό ακόμα τότε τι κάνετε και διαβάζετε το blog μου; Ξουτ, μακριά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.