Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ZX Spectrum Next: new sexy pictures!

Νέο update για τον ZX Spectrum Next από τον Henrique Olifiers. Αναφέρομαι επιγραμματικά καθώς... έχουμε και δουλειές να κάνουμε!

Τα νέα boards, (issue 2B - όχι τυχαία, προφανώς) είναι έτοιμα. 3.000 από δαύτα. Προορίζονται φυσικά για τους backers που θα πάρουν τους πλήρης, κομπλέ, κουτάτους Next. Ναι, βρε χαζά, για εμάς είναι!



Το case είναι έτοιμο, με το λογότυπο της Sinclair μόνο να απομένει να βαφτεί κόκκινο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, απλά απολαύστε:






Για το πληκτρολόγιο, δυστυχώς, θα περιμένουμε κι άλλο: η (ιδανική) με την 3-layered μεμβράνη εγκαταλείφθηκε για χάρη της απλούστερης και ευκολότερα υλοποιήσιμης μεμβράνης με τα 2 "φύλλα" και όποια κουσούρια αυτή συνεπάγεται. Ο Henrique δεν φαίνεται να προβληματίζεται οπότε ας μην το κάνουμε ούτε εμείς. Προς το παρόν, τουλάχιστον.



Τα πρωτότυπα των νέων μεμβρανών θα παραδοθούν για δοκιμές στις 17 Ιουλίου και, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή. Fingers crossed!

Α, ναι. Και για το τέλος ετοιμάζονται οι SD καρτούλες με το νέο firmware. Πολλές, πάρα πολλές καρτούλες. Τι, δεν με πιστεύετε; Να, ορίστε, δείτε και με τα μάτια σας:



Και είπαμε, για οτιδήποτε άλλο εδώ θα είμαστε. Πλησιάζουμε στο τέλος ή είναι ιδέα μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.