Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

The Spectrum Show επεισόδιο 61

Μέσα στην γενικότερη... Spectrumίτιδα (!) που μας έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό λόγω κυρίως της αναμπουμπούλας που προκάλεσε στα λιμνάζοντα ύδατα της retro κοινότητας η καμπάνια για τον ZX Spectrum Next στο Kickstarter που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, εμφανίστηκε και ο αγαπητός Paul Jenkinson με ένα ακόμα επεισόδιο του  The Spectrum Show, το 61ο, το οποίο αποτελεί και τον προπομπό της 7ης σεζόν.

Πέραν της συνέπειας του Paul που μπορεί να χαρακτηρισθεί τουλάχιστον ως αξιοθαύμαστη, θα πρέπει να σταθούμε και στο υλικό του επεισοδίου αρ. 61: έχουμε λοιπόν νέα και top παιχνίδια από τον Νοέμβριο του 1987, παρουσίαση ενός μάλλον σπάνιου περιφερειακού που επιτρέπει έλεγχο παιχνιδιών με φωνητικές εντολές (!), reviews παλιών και νέων παιχνιδιών και demos, ρεπορτάζ από την έκθεση Retro Revival 2017 και μια κουβέντα με τον Geoff Neil για τα computer shops και τα πολυκαταστήματα που πουλούσαν υπολογιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80, οπότε και μεσουράνησε ο Spectrum. Πλούσια και χορταστική ύλη, αν μη τι άλλο, οπότε δεν χωράνε δικαιολογίες: κάντε click στο βίντεο που ακολουθεί και απολαύστε ένα μισάωρο αφιερωμένο στον Spectrum!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.