Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Wonderland XII demo για Commodore 64

Είναι καταπληκτικό το τι πετυχαίνει κανείς κάθε μέρα βολτάροντας σε αγαπημένους διαδικτυακούς τόπους. Σήμερα έπεσα πάνω σε ένα υπέροχο demo με κάποια εντελώς jaw-dropping parts (που λένε και στα μέρη μου), που υποθέτω ότι είναι πασίγνωστο σε όσους ασχολούνται με το σπορ - απλά εγώ δεν το ήξερα. Το demo αυτό, που ονομάζεται Wonderland XII (και είναι το τελευταίο σε μια σειρά 12 demos με αυτό το όνομα που ξεκίνησαν από το 1990!) οφείλει την ύπαρξή του στο group Censor Design, τρέχει στον Commodore 64 και συνδυάζει πανέμορφα γραφικά - με κυρίαρχη τη χαρακτηριστική γατόφατσα! -, ενδιαφέρον techno/trance soundtrack και εντυπωσιακά όσο και πρωτότυπα εφέ, προσφέροντας ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό (και όχι μόνο) αποτέλεσμα στα 12+ λεπτά της διάρκειάς του (βασικά η διάρκειά του είναι αρκετά μεγαλύτερη, αλλά το τελευταίο part είναι αποκλειστικά και μόνο greetings/scrolltext).

Το Wonderland XII έκανε την εμφάνισή του στο Baroque Floppy People όπου και κατέκτησε πανηγυρικά την 1η θέση, πριν από 3 περίπου χρόνια. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ ή απλά να το απολαύσετε παρακάτω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.