Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

The Spectrum Show επεισόδιο 91: The ZX Spectrum Next

Τι είναι αυτό που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; 2 περίπου εβδομάδες από τη στιγμή που οι ZX Spectrum Next ξεκίνησαν να παραδίδονται στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους, τι άραγε θέμα θα είχε το νέο επεισόδιο του The Spectrum Show

Μιλάμε για μια σειρά videos που δημιουργεί και επιμελείται ο Paul Jenkinson, ένας από τους πλέον πιστούς οπαδούς του ZX Spectrum παγκοσμίως, ο οποίος, συμπληρώνει τα videos του με την κυκλοφορία videos games αλλά και περιοδικού. Ναι, μην ρωτήσετε, όλα τον ZX Spectrum έχουν ως αντικείμενο, τι άλλο;

Τι κάνει λοιπόν νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ποιο είναι το θέμα του νέου, ολόφρεσκου - καίει, μην το πιάσετε με γυμνά χέρια! - επεισοδίου της σειράς videos του Paul με θέμα τον ZX Spectrum; Το The Spectrum Show μπαίνει πλέον στον 10ο κύκλο, και το 91ο επεισόδιο που τον εγκαινιάζει ασχολείται αποκλειστικά με - ναι, μπράβο, το μαντέψατε! - τον ZX Spectrum Next.

Η ιδανική παρουσίαση από τον ιδανικό άνθρωπο θα μπορούσε να πει κανείς, και δεν θα έπεφτε καθόλου έξω. Και ταυτόχρονα η απάντηση στην ερώτηση "γιατί δεν κάνεις ένα video review του Next;": γιατί, πάρα πολύ απλά, υπάρχουν άλλοι εκεί έξω που μπορούν να το κάνουν καλύτερα!

Δεν θα μακρηγορήσω περισσότερο, γιατί ούτε χρόνος υπάρχει αλλά, το κυριότερο, ούτε και λόγος. Απλά απολαύστε το νέο επεισόδιο του The Spectrum Show στο video που ακολουθεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.