Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

The Spectrum Show επεισόδιο 71

"Τα λόγια είναι περιττά" τραγουδούσε κάποτε η Μαρινέλλα και αυτές οι τέσσερεις λέξεις έρχονται στο μυαλό καθώς κάποιος διαπιστώνει την κυκλοφορία του νέου επεισοδίου του The Spectrum Show από τον ακούραστο Paul Jenkinson.

Καθώς η δημοφιλής σειρά videos με κύριο θέμα τον ZX Spectrum μπαίνει στον 8ο κύκλο της, λίγα πια μπορεί κανείς να πει και να γράψει για τον δημιουργό της: ο Paul Jenkinson, ο άνθρωπος που έχει εκτοξεύσει έννοιες όπως την συνέπεια και την στοχοπροσήλωση στον υπερθετικό βαθμό συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα όσος καιρός και αν περάσει.

Όπως φυσικά κάνει και με το νέο, 71ο επεισόδιο της σειράς στο οποίο, μεταξύ άλλων, μας παρουσιάζει ένα μηχάνημα για το οποίο προσωπικά δεν είχα ακούσει ούτε λέξη μέχρι χθες, έναν φορητό κλώνο του ZX Spectrum με το όνομα Omni128HQ. Πρόκειται για μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση αλλά, φυσικά, το The Spectrum Show έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει στον θεατή τα οποία δεν θα σας αποκαλύψω (να μάθετε!). Δείτε λοιπόν το νέο επεισόδιο και μην ξεχνάτε το περιοδικό του Paul (εδώ) καθώς και τα παιχνίδια του (εδώ). Καλή Spectrum-ο-διασκέδαση!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.