Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Επισκευάστε τον Commodore 64 σας με τα χεράκια σας μέρος 2ον

Όπως σας είχα γράψει κλείνοντας την ανάρτηση "Επισκευάστε τον Commodore 64 σας με τα χεράκια σας!" ο δημιουργός του ενδιαφέροντος και χρηστικού αυτού video-οδηγού, ο pluto63, μας είχε υποσχεθεί και 2ο μέρος. Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα προχθές ότι το 2ο video ήταν πλέον πραγματικότητα!

Αυτή τη φορά ο pluto63 προκειμένου να αντιμετωπίσει και να επισκευάσει μία μητρική από Commodore 64 κατά... 80% καμμένη (!) επιστρατεύει IC testers, ψηφιακούς μεγεθυντές και δεκάδες τσιπάκια! Ο οδηγός - όπως και το πρώτο μέρος αυτού - είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων και κατατοπιστικός και αποτελεί πολύτιμη συνεισφορά του pluto63 σε όσους χομπίστες ηλεκτρονικούς θα ήθελαν να προσπαθήσουν μόνοι τους να αναστήσουν χαλασμένους Commodore 64.

Φυσικά, δεν θα πρέπει επ' ουδενί λόγο να ξεχνάμε ότι ο Άκης παλιότερα είχε φτιάξει 2 ανάλογα videos με θέμα την επισκευή του ZX Spectrum, οπότε μας έχει σχεδόν όλους καλυμμένους. Άντε, και στον Amstrad να ευχηθούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.