Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

The Spectrum Show επεισόδιο 62

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού λάτρεις του Sinclair ZX Spectrum, καθώς ο ακάματος Paul Jenkinson, παρά την αφόρητη κάψα του καλοκαιριού (καλά, στα μέρη του μάλλον είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα) έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να ετοιμάσει και να μας παραδώσει το 62ο επεισόδιο του The Spectrum Show, συνεπικουρούμενος - όπως συμβαίνει άλλωστε από τον 6ο κύκλο της σειράς και μετά - από τον Geoff Neil.

Στο νέο επεισόδιο μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα σχετικά με τον Spectrum νέα από τον Δεκέμβριο του 1987, αλλά και τα top παιχνίδια εκείνης της εποχής. Έχουμε συγκριτικό μεταξύ των Robotron 2084 clones και ports που κυκλοφόρησαν στον Spectrum και reviews των DNA Warrior, Devils of the Deep, Snake Escape και Spawn of Evil (αυτό για τον 16άρη). Μερικά λόγια για το βιβλίο Deux Ex Machina του Mel Croucher και, τέλος, μια ωραία κουβεντούλα του Paul με τον Geoff αναφορικά με το Android Two της Vortex.

Το 62ο επεισόδιο του The Spectrum Show αποτελεί μία ακόμα δροσερή ανάσα μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής Ελλάδας, οπότε θα συνιστούσα να το παρακολουθήσετε σε πρώτη ευκαιρία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.