Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού Sensibleάδες!

Αυτά είναι: είδαν οι Marin και Playaveli ότι παρά τα FIFA και Pro Evolution Soccer οι Αμιγκάδες είναι κολλημένοι άνθρωποι και συνεχίζουν να παίζουν απτόητοι το Sensible World Of Soccer εν έτει 2016 και είπαν να τους... κάνουν ανθρώπους (είναι προφανές ότι οι Marin και Playaveli είχαν περάσει κάποιο απόγευμα από το Vintage Computers Society, εκεί όπου τα παιχνίδια ξεκινάνε από το SWOS και... τελειώνουν στο SWOS)! Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το Sensible World Of Soccer '96-'97 κλείνει φέτος τα 20 χρόνια του!


Τι έκαναν λοιπόν; Δώστε βάση στην πενιά: καταρχάς, πέρασαν μέσα στο παιχνίδι τα rosters των ομάδων της φετινής σαιζόν. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν έφτιαξαν μόνο τα αρχεία με τα rosters, αλλά ολόκληρο το παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι το κατεβάζετε και παίζετε, χωρίς να πρέπει να βρείτε τις παλιές δισκέτες σας ή να πειράξετε την εγκατάσταση που χρησιμοποιείτε με το WHDload. Εννοείται ότι το career mode με τα νέα rosters λειτουργεί κανονικά. Επίσης, τα παραπάνω τα έκαναν και στην έκδοση του PC, ώστε να μην μείνουν οι PCάδες παραπονεμένοι. Τέλος, έδωσαν τη δυνατότητα για online παιχνίδι (μη με ρωτήσετε πώς γίνεται αυτό, ψάξτε το!).

Δεν θα σας κουράσω άλλο: η σελίδα με τα downloads βρίσκεται εδώ, ενώ, αν βιάζεστε, κατεβάστε την έκδοση για Amiga κατευθείαν από εδώ (χρειάζεται Α1200 με σκληρό δίσκο). VCS ακούει; Άντε, δώστε του να καταλάβει! (Πηγή: Indie Retro News).

2 σχόλια:

  1. Τελευταία είχαμε βρει την ησυχία μας στο VCS και αλλάζαμε και καμιά κουβέντα, αλλά είναι προφανές ότι όλα τα ωραία τελειώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.