Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Crash Time Plumber για Atari ST

Λοιπόν, αυτή κι αν είναι έκπληξη! Το Crash Time Plumber, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στη διάρκεια της Silly Venture 2K16 στο Gdansk της Πολωνίας πριν από 9 μόλις ημέρες, είναι ένα καλοφτιαγμένο, διασκεδαστικό και "φρέσκο" παιχνίδι, που βασίζεται στο concept του Donkey Kong.

Στο Crash Time Plumber ο ήρωάς μας δεν είναι ο Mario, καθώς διαπιστώνουμε ότι αυτός τα έχει κάνει πλακάκια με τον Donkey Kong, και πλέον συνεργάζονται (!), έχοντας απαγάγει γνωστούς ήρωες από video games όπως είναι ο Pengo, o Pacman κι άλλες μεγάλες ηλεκτρονικές φυσιογνωμίες του παρελθόντος!

Το παιχνίδι διαθέτει μεγάλες πίστες που scrollάρουν προς όλες τις κατευθύνσεις στα 50 fps και μπορείτε να το τρέξετε σε Atari Mega ST/Atari 1040 STE/Atari Falcon. Τώρα, το γιατί π.χ. να τρέχει σε Atari Mega ST και να μην τρέχει σε Atari 1040ST ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω και μάλλον θα πρέπει λίαν συντόμως να το δοκιμάσω σε πραγματικό hardware προκειμένου να διαπιστώσω τι πραγματικά ισχύει!


Όπως μπορείτε να δείτε και από το video το Crash Time Plumber είναι πραγματικά must, συνεπώς, εάν διαθέτετε το κατάλληλο hardware, κατεβάστε το και χαρείτε το άμεσα! Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. (Πηγή: Vintage Is The New Old).

2 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιεί τον blitter, για αυτό χρειάζεται Mega ST. Θεωρητικά μπορεί να δουλέψει και με STFM που έχει blitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει blitter ο Mega ST; Δεν το ήξερα! Εντάξει, αν είναι έτσι έχει λογική...

      Thanks!

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.