Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

The Spectrum Show επεισόδιο 88

Ώρες-ώρες πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται: πώς θα ήταν τα πράγματα εάν υπήρχε κάποιος σαν τον Paul Jenkinson, τον δημιουργό του The Spectrum Show, στις τάξεις των φίλων του Commodore 64; Ή, και σε αυτών του Amstrad CPC; Με πόσο υλικό - και, κυρίως, κάθε πότε; - θα μας τροφοδοτούσαν όλους εμάς που γουστάρουμε 8bit stuff; Εδώ τον Paul που έχουμε να ασχολείται με τα του ZX Spectrum και ο άνθρωπος βαίνει αισίως προς την ολοκλήρωση του 9ου κύκλου της σειράς του!

Όντως, χθες κυκλοφόρησε το επεισόδιο υπ' αριθμόν 88 (χαρά στο κουράγιο του, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να πω) το οποίο μπορώ να σας αποκαλύψω με περισσή ειλικρίνεια ότι είναι ένα από τα καλύτερα και πλέον ενδιαφέροντα του τρέχοντος κύκλου. Demos, παιχνίδια, hardware reviews, easter eggs - ε, δεν ξέρω τι θέλετε πια για να ικανοποιηθείτε!

Και, φυσικά, επειδή ο Paul όταν ξεκινά να δημιουργεί ξεχνάει να σταματήσει (!), έχουμε και ένα νέο τεύχος του περιοδικού του, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ.

Γι' αυτό σας έλεγα στην αρχή ότι αναρωτιέμαι; Πώς θα ήταν ένας κόσμος με περισσότερους 8bit fans σαν τον Paul; Θα τους... προλαβαίναμε; Ίσως και όχι, αλλά ας κοπιάσουν αν υπάρχουν και θα τα βρει η υπηρεσία τα υπόλοιπα! Enjoy!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.