Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

dony.gr it is!

Καλός (;) τίτλος το donysoldcomputers.blogspot.gr, δεν λέω, αλλά είναι ολίγον τι μακρινάρι ως διεύθυνση και ίσως και για κάποιους και σχετικά δύσκολο στην απομνημόνευση καθώς, ας μην ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που παρακολουθούν το παρόν blog πλησιάζει επικίνδυνα τον μισό αιώνα!

Σε μία κίνηση λοιπόν καλής θέλησης, μεγαλοψυχίας, σπάνιας γαλαντομίας - πείτε το όπως θέλετε, αρκεί να είναι αρκούντως ψωνίστικο! - κατοχύρωσα το πιο-εύκολο-δεν-γίνεται dony.gr, το οποίο πλέον κάνει απευθείας redirect στο blog που διαβάζετε αυτή τη στιγμή. Συνεπώς από εδώ και πέρα δεν χρειάζεται να θυμάστε διευθύνσεις-σιδηροδρόμους, καθώς πηγαίνοντας απλά στο dony.gr από τη γραμμή διευθύνσεων του browser σας θα μπορείτε να διαβάζετε τα τελευταία νέα και παρουσιάσεις από τον χώρο του retro computing.

Φυσικά, μιας και έχουμε να κάνουμε με ένα απλό web redirection η παλιά διεύθυνση ισχύει ακόμα, όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διευθύνσεων του περιηγητή σας...


2 σχόλια:

  1. Με γείες το νέο domain.
    Αλλά ρε φίλε μας είπες 50 χρονό γέροντες και σε διαβάζουμε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ ρε φίλε!

      Έλα, μην παραπονιέσαι για το θέμα των 50 ετών: αφού πρόσθεσα τώρα μερικά (αρκετά;) χρόνια, θα κάνω καμιά 15ετία να γράψω για 60χρονους! :p

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.