Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

The Spectrum Show επεισόδιο 125

Το αχώριστο Spectrumικό ντουέτο επέστρεψε δριμύτερο: λίγο μετά το διπλό επεισόδιο 124 του The Spectrum Show οι Paul Jenkinson και Geoff Neill ξανά στις οθόνες μας με φρέσκια ύλη για τον ZX Spectrum, τα περιφερειακά και τα παιχνίδια του. Αυτή τη φορά ο Paul καταφέρνει να εντοπίσει, να δοκιμάσει και να μας παρουσιάσει όλους τους κλώνους του Space Panic που εμφανίστηκαν ποτέ στην (κάποτε) πλέον δημοφιλή κομπιουτερική πλατφόρμα της Γηραιάς Ηπείρου. Ναι, καλά διαβάσατε, του Space Panic! Πώς μπορεί κάποιος να ξετρυπώσει τους κλώνους αυτού του - σχετικά άγνωστου - παιχνιδιού μέσα στην αχανή software library του Spectrum προσωπικά με ξεπερνάει!

Αλλά δεν μένουμε εκεί: καθώς ο Paul με τον Geoff συζητούν για το κλασικό Atic Atac της Ultimate Play the Game ο τελευταίος, έμπειρος γαρ, το τερματίζει στις οθόνες μας μέσα σε ένα δεκάλεπτο! Βαθειά υπόκλιση από κάποιον που έφαγε μήνες στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς ποτέ να μπορέσει να καταλάβει ποιος πραγματικά ήταν ο σκοπός του παίκτη!

Τέλος, ο Paul συνεχίζει να στήνει την "επιχείρησή" του που μηχανογραφείτε με τη βοήθεια ενός ZX Spectrum. Τι; Δεν γίνεται; Καλά, μια χαρά γίνεται, αν παρακολουθείτε τη σειρά το ξέρετε ήδη. Αρκεί να έχει κάποιος λογικές, 80s απαιτήσεις, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.