Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

The Spectrum Show επεισόδιο 89

Απ' ότι φαίνεται, πριν το τέλος του τρέχοντος έτους θα ολοκληρωθεί αισίως και ο 9ος κύκλος του The Spectrum Show. Και πώς να γίνει αλλιώς δηλαδή, αφού ο Paul Jenkinson συνεχίζει ακάθεκτος και μόλις πριν λίγες μέρες ανέβασε στο YouTube το νέο, ολόφρεσκο, 89ο επεισόδιο της δημοφιλούς - στους Spectrum lovers, τουλάχιστον - σειράς του...

Θα μπορούσε εύλογα να αναρωτηθεί κανείς "μα η ποσότητα είναι που μετράει;", αλλά με τον Paul η ποιότητα είναι δεδομένη, οπότε τι να λέμε τώρα... Με απλούς, πολύ χοντρικούς υπολογισμούς, το The Spectrum Show πλέον έχει φτάσει τις 44,5 ώρες, σχεδόν 2 full μερόνυχτα πλούσιας ZX Spectrum oriented ύλης, δηλαδή! Γουάου!

Στο 89ο επεισόδιο της σειράς του ο κύριος Jenkinson ασχολείται βασικά με την Carnell Software, ένα software house που μεσουράνησε στην Αγγλική αγορά την εποχή του ZX81 και τα πρώτα χρόνια του Spectrum. Μόνο και μόνο από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον αξίζει να το παρακολουθήσετε - άλλωστε ο Paul φροντίζει πάντοτε τα videos του να μην κουράζουν, οπότε δεν έχετε δικαιολογίες για να μην το κάνετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.