Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ετοιμαστείτε: το Amicamp επιστρέφει!

Καθώς ο Οκτώβριος πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τον Νοέμβριο, συνειδητοποιούμε ότι σιγά-σιγά μια ακόμα χρονιά φτάνει στο τέλος της (και προστίθεται στην γέρικη καμπούρα μας, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία). Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει το κλείσιμο της χρονιάς να σηματοδοτείται από την αγαπημένη (την μοναδική, καλύτερα) διοργάνωση με αντικείμενο την Amiga εν Ελλάδι, το Amicamp. Αυτό δυστυχώς, δεν θα συμβεί φέτος...


Εντάξει, τώρα που σας τρόμαξα ας μοιραστώ μαζί σας το - μέχρι τώρα - επτασφράγιστο μυστικό: για διάφορους λόγους που δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία το επερχόμενο Amicamp, το 6ο κατά σειρά, δεν θα λάβει χώρα εντός του 2017, αλλά θα καθυστερήσει λιγάκι, γύρω στις 40 ημέρες. Σίγουρα το γεγονός αυτό δεν μας βολεύει όλους ιδιαίτερα, καθώς είχαμε καλομάθει η διοργάνωση να γίνεται τις ίδιες μέρες που είχαμε στα χέρια μας το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Retro Planet αλλά, τι να κάνουμε; Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να συνεχίζει να υφίσταται το Amicamp ως θεσμός και να ξέρουμε ότι μια φορά το χρόνο, εκεί, κάπου κοντά στα Χριστούγεννα, θα μαζευόμαστε παλιοί και νέοι φίλοι της Amiga σε έναν ιδανικό χώρο όπως είναι το Found.ation μαζί με τα αγαπημένα μας μηχανάκια και θα περνάμε ένα ξέγνοιαστο διήμερο, με ενδιαφέρουσες κουβέντες, σε ωραία ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους κλασικών video games της "Μεγάλης Κυρίας" της Commodore.


Στο προηγούμενο Amicamp που είχα καλύψει ενδελεχώς από το blog που διαβάζετε (δείτε εδώ, εδώ και εδώ) κληρώθηκαν πολλά δώρα και έλαβε χώρα και ένας διαγωνισμός Sensible World of Soccer, το Sensible Days, στον οποίο όλοι έπαιξαν και πέρασαν καλά και το κύπελο το κέρδισε όπως αναμενόταν ο "δικός μας" Στέφανος Κ., γνωστός στους Αμιγκο-κύκλους ως Cool_amigaN.


Δεν γνωρίζω ακόμα τι εκπλήξεις θα επιφυλάξει το 6ο Amicamp, το σίγουρο όμως είναι ότι το χαλαρό, παρεΐστικο κλίμα, το αδυσώπητο gaming, οι μπύρες και τα σουβλάκια δεν θα είναι μέσα σε αυτές, καθώς πρόκειται για πράγματα που συμβαίνουν έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο!

Και για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, δεν σας έγραψα ακόμα την ημερομηνία (να τι μπορεί να καταφέρει κανείς με την ακατάσχετη πολυλογία)! Το λοιπόν, το 6ο Amicamp θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Found.ation (Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123 στα Πετράλωνα) το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου του 2018. Κάντε από τώρα τα κουμάντα σας για να μην ακούσουμε φτηνές δικαιολογίες για "έκτακτες απουσίες" ώστε να μαζευτούμε και να τα πούμε όλοι από κοντά. Και για οτιδήποτε νεώτερο εννοείται ότι θα σας ενημερώνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.