Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

More! Lemmings

Το Lemmings το θυμάστε; Φυσικά και το θυμάστε - πιθανότερο είναι να έχετε ξεχάσει το όνομά σας, παρά το υπέροχο αυτό κράμα strategy, puzzle & arcade που μεγαλούργησε στις οθόνες των υπολογιστών μας στις αρχές της δεκαετίας του '90. Όπως ίσως θυμάστε και το expansion του, με τίτλο Oh No! More Lemmings. Ε, απ' αυτό εμπνεύστηκε ο Amigajay, προκειμένου να δημιουργήσει το νέο του έργο, το More! Lemmings.


Το More! Lemmings λοιπόν, ήτοι 120 νέες πίστες Lemmings στην Amiga. Ναι, για όσους αγάπησαν το Lemmings όπως και ο γράφων, αυτά είναι καλά, πολύ καλά νέα και μεταφράζονται σε πολλές ώρες ξέγνοιαστου παιχνιδιού.


Εάν θέλετε να κατεβάσετε το More! Lemmings για το CD32 σας, μπορείτε να το κάνετε από εδώ. Για το CDTV (ναι, dedicated έκδοση για το CDTV! Γουάου!) κατεβάστε το από εδώ και για απλές Amigas από εδώ (απαιτούνται πάντως 1ΜΒ μνήμης RAM και 2 floppy disk drives). Α! Και να μην το ξεχάσω: όλα αυτά συνοδεύονται από το βιβλίο Lemmings - The Ports το οποίο μπορείτε να το βρείτε εδώ. Not bad, not bad indeed! (Πηγή: Indie Retro News).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.