Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Όχι, δεν σας ξέχασα!

Ναι, σε όλους εσάς αναφέρομαι, που μου κάνετε την τιμή να διαβάζετε το blog μου! Όχι, δεν σας ξέχασα ούτε και παράτησα το blog: η απουσία νέων αναρτήσεων τις τελευταίες μέρες οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε εργασιακό φόρτο και ξόδεμα του ελεύθερου χρόνου σε προετοιμασίες για το 5ο Amicamp, που ξεκινάει αύριο στον χώρο του Found.ation στα Πετράλωνα.

Υπό νορμάλ συνθήκες και αν όλα είχαν πάει κατ' ευχήν τα πάντα ήταν έτοιμα, αλλά όταν έχεις να κάνεις με hardware 20ετίας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου τύχουν απρόοπτα - και αυτό ακριβώς συνέβη! Η Αmiga 1200 μου αποφάσισε να χάσει κάθε επαφή με το πληκτρολόγιο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και βγήκα στην γύρα για μηχάνημα που θα την αντικαταστήσει, καθώς ένα δεύτερο πληκτρολόγιο που δοκίμασα καθώς και ένα PC keyboard adaptor δεν έπαιξαν! Το αστείο της ιστορίας είναι ότι κατά τα άλλα η Αmiga 1200 μου λειτουργεί κανονικότατα - αρκεί να μην έχει κανείς την απαίτηση να πληκτρολογήσει οτιδήποτε! Άντε να δούμε πώς - και αν - θα φτιαχτεί αυτό...

Δεν μας παίρνει από κάτω όμως - αυτό μας έλειπε, άλλωστε: η Αmiga 1200 θα δώσει κανονικά το παρόν στο Amicamp, και θα είναι μία από τις 4 1200άρες που θα "φιλοξενήσουν" ομίλους του τουρνουά Sensible Soccer (ναι, το Sensible Days για το οποίο σας είχα πληροφορήσει πριν μερικές μέρες). Εκτός απ' αυτήν θα φέρω και μια Αmiga 1200 tower που μου δάνεισε ένας καλός φίλος, δίνοντάς μου μια λύση έστω και (κυριολεκτικά) την τελευταία στιγμή.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, και σε μισή περίπου ημέρα λογικά θα έχουμε την πρώτη ανταπόκριση/ενημέρωση από το Amicamp. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα απρόοπτα και να είμαστε και πάλι, όπως και τις 4 προηγούμενες φορές πάνω απ' όλα μια καλή παρέα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.