Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

50 (multiplayer) παιχνιδάρες σε ένα CD για το CD32

Έχω γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν για τον Earok και τα καταπληκτικά compilation disks που έχει φτιάξει κατά καιρούς για το Amiga CD32, το τελευταίο ίσως μηχάνημα που πέρασε ποτέ από τις γραμμές παραγωγής της πάλαι ποτέ κραταιάς και τρανής Commodore πριν αυτή αντικρίσει την αυλαία να πέφτει για τελευταία φορά, τον Απρίλιο του (μακρινού πια) 1994.


Αυτή τη φορά λοιπόν, ο ακούραστος Amiga lover & developer που ακούει στο όνομα Erik Hogan αποφάσισε να χαρίσει στους κατόχους της παιχνιδομηχανής της Commodore μια συλλογή με ούτε λίγο ούτε πολύ 50 ολόκληρους (κάποτε) commercial τίτλους. Το κοινό χαρακτηριστικό αυτών: ότι μπορούν παιχτούν από 2 παίκτες και ότι είναι ή platformers ή racers. Για την ακρίβεια, 25 από το κάθε είδος!

Η συλλογή ονομάζεται "CD32 and Beer multiplayer compilation" (εντάξει, σας το δίνω, θα μπορούσε να έχει κάποιο καλύτερο όνομα) και περιλαμβάνει τα παρακάτω platformers:


καθώς και τα ακόλουθα racing games:


Όσοι διαθέτετε CD 32 - και μπύρες! - μπορείτε να κατεβάσετε το "CD32 and Beer multiplayer compilation" από εδώ. Άντε και καλά multiplayer παιχνίδια. Χικ! (Πηγή: Indie Retro News)

2 σχόλια:

  1. Κοίτα, λογικά με το CD32 emulation του IDEfix θα τρέχει σίγουρα. Αλλά και χωρίς αυτό μπορεί να τρέχει, δεν νομίζω ο launcher να χρησιμοποιεί το Akiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.