Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Πλησιάζει...

Θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει ότι με όλες τις παραιτήσεις, τις διαμάχες, και τις ανακατατάξεις σε έμψυχο δυναμικό δεν καταφέραμε τελικά να φέρουμε εις πέρας τη δημιουργία ενός ακόμα τεύχους.

Κάποιος άλλος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι απογοητευτήκαμε, κουραστήκαμε, βαρεθήκαμε πια βρε αδερφέ, αφιλοκερδώς να κάνουμε το ίδιο πράγμα κάθε 3 μήνες εδώ και 4 και βάλε χρόνια. Ανθρώπινο και απολύτως κατανοητό θα ήταν, άλλωστε...

Ή, ίσως ο ελεύθερος χρόνος να μην ήταν πια αρκετός - αλλά, πότε ήταν; Ή, οι υποχρεώσεις πάσης φύσεως να μην μας επέτρεπαν να ασχοληθούμε όπως και όσο θα θέλαμε με το αγαπημένο μας hobby - αλλά και πότε το έκαναν;

Όχι, αγαπητοί φίλοι: αν ήταν να σκύψουμε τα κεφάλια και να τα παρατήσουμε στην πρώτη δυσκολία, πιστέψτε με, θα το είχαμε κάνει χρόνια τώρα. Γι' αυτό λοιπόν, είμαστε και πάλι εδώ.

Όχι, ακόμα δεν μπορείτε να πάρετε να στα χέρια σας το νέο, 18ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet, αλλά σύντομα θα έχετε αυτή τη δυνατότητα. Βλέπετε, όλοι εμείς που εργαζόμαστε ώστε να σας παρέχουμε ένα - όσο καλύτερο και ποιοτικότερο μπορούμε - περιοδικό για retro computing κάθε 3 μήνες βρεθήκαμε και πάλι στις επάλξεις και κάναμε (ξανά) το καθήκον μας. Και αν το νέο τεύχος δεν βρίσκεται ακόμα στα χέρια σας, να ξέρετε ότι κάποιοι τεχνικοί λόγοι σχετικοί με την σελιδοποίηση και την εκτύπωση μας καθυστέρησαν, αλλά σύντομα όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν.

Ζητώντας λοιπόν να κάνετε μερικές μέρες ακόμα υπομονή μέχρι να σας ανακοινώσουμε ότι το 18ο τεύχος είναι έτοιμο, έχει τυπωθεί και μπορείτε να το παραγγείλετε, σας αφήνουμε με το εξώφυλλό του ως teaser. Σύντομα θα τα ξαναπούμε!


4 σχόλια:

  1. Συνεχίστε εσείς κι ας αργεί...! Δεν μας κυνηγάει κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, πώς, αν δεν υπάρχει συνέπεια δεν υπάρχει τίποτα. ΟΚ, σχεδόν τίποτα... ;-)

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Παναγιώτη και σε όλο το Team !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ και σε ευχαριστούμε, Αντώνη. Και, φυσικά, ευχαριστούμε για τις Vampire και ACA500 Plus!

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.