Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Το φωτογραφικό λεύκωμα του 6ου Amicamp

Σας έγραψα αρκετά πράγματα για το 6ο Amicamp που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου στον χώρο του Found.ation. Επειδή όμως όπως γνωρίζουμε μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, τι καλύτερο από μερικές δεκάδες εικόνες;

Καλές παρέες, πολλές ωραίες στιγμές, φίλοι μαζεμένοι από διάφορα σημεία της Ελλάδας και ό,τι καλύτερο από Amigas, είτε classic είτε nextgen. Νέα παιχνίδια ελληνικής προέλευσης, διαγωνισμοί Sensible World of Soccer και Pinball Fantasies, co-op (!) τερματισμός του Agony με άπειρα cheats, απ' όλα είχε ο μπαξές εκείνο το ωραίο διήμερο.

Ακολουθούν λοιπόν φωτογραφίες από τη διοργάνωση από διάφορες πηγές που συνθέτουν το απόλυτο φωτογραφικό λεύκωμα του 6ου Amicamp. Χωρίς άλλα λόγια. Απολαύστε τις!


























































4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα ήταν και πιστεύω πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.
    Η προσέλευση ήταν αυξημένη και γνώρισα από κοντά πολλούς φίλους της Amiga που ήξερα με το nickname τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ μια απ' τα ίδια! Πραγματικά, είχε πολύ κόσμο και πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ούτε μούτρα, ούτε κατινιές, ούτε κρυφές ατζέντες ούτε τίποτα. Γι' αυτό και κάθε φορά φροντίζω να ελευθερώνω όλο το Σ/Κ μου όταν γίνεται Amicamp και να το αφιερώνω αποκλειστικά και μόνο σε αυτό.

      Άντε, και του χρόνου!

      Διαγραφή
  2. Ελπιζω και το επομενο να εχει τον διπλασιο κοσμο. Μπραβο σε ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.