Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

The Spectrum Show Επεισόδιο 60

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε τσεκάροντας τα emails μου την περασμένη Κυριακή (26/3), καθώς το youtube με πληροφόρησε ότι μόλις είχε "ανέβει" το νέο επεισόδιο του The Spectrum Show, το 60ο. Τώρα βέβαια θα μου πείτε "και γιατί σου πήρε 5 μέρες για να μας το πεις, ρε μάστορα;" και θα έχετε και τα δίκια σας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις συχνά δεν μου επιτρέπουν να ενημερώνω το blog όσο συχνά θα επιθυμούσα πραγματικά. Αλλά βλέπω ότι παρόλα αυτά κάνετε υπομονή και δεν σταματάτε να το επισκέπτεστε τακτικότατα και, ειλικρινά, σας ευχαριστώ γι' αυτό!

Με το επεισόδιο 60 κλείνει ένας κύκλος (κάτι σαν σεζόν, ας πούμε) που περιελάμβανε τα επεισόδια 51-60. Ο Paul Jenkinson μας πληροφορεί ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα στη δομή του The Spectrum Show από τον επόμενο κύκλο - όπως για παράδειγμα ότι πλέον θα μπορούμε να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας εκπομπή για ZX Spectrum σε 1080p ανάλυση (αν τα ματάκια σας κουράζονταν με τα "ταπεινά" 720p που παρακολουθούσαμε μέχρι σήμερα).

Το νέο επεισόδιο του The Spectrum Show, λόγω του ότι ολοκληρώνει τον κύκλο που προανέφερα, δεν ακολουθεί την κλασική δομή της σειράς που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Αντί γι' αυτό, στα 41 απολαυστικά λεπτά του μπορούμε να δούμε ένα πολύ προσεγμένο και ενδελεχές αφιέρωμα στην Rabbit Software και τα παιχνίδια που κυκλοφόρησε, μία παρουσίαση του Comcon joystick interface (κάτι ανάλογο αν θυμάμαι καλά είχε παρουσιάσει κάποτε στην Ελλάδα η ROM Ψηφιακή), ένα αφιέρωμα στα game endings των παιχνιδιών του Spectrum και, τέλος, ένα -ας το πούμε - preview των πραγμάτων που θα ακολουθήσουν και θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο της εκπομπής.

Συνολικά ένα εξαιρετικό επεισόδιο το οποίο και συνιστώ να κάνετε τον κόπο να παρακολουθήσετε αν είστε "φίλος" του "Θείου" Clive και του ZX Spectrum.


2 σχόλια:

  1. Με κατάστρεψες! Εκατσα κι είδα 15 επεισόδια μονορούφι! :-P

    Grue

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απ' τα ίδια, φίλε: 31 επεισόδια τις πρώτες 2 μέρες όταν το ανακάλυψα! :Ο

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.