Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

100 αναρτήσεις!

Ναι, φτάσαμε αισίως στην 100η ανάρτηση! Όχι κι άσχημα για ένα blog που ξεκίνησε δειλά-δειλά στις 13 Φεβρουαρίου της χρονιάς που διανύουμε και μέσα σε ενάμιση ακριβώς μήνα εμπλουτίστηκε με 100 αναρτήσεις που περιλαμβάνουν μια αρκετά μεγάλη ποικιλία θεμάτων, που έχει να κάνει από παρουσιάσεις νέου software, παρουσιάσεις και δοκιμές νέου hardware, κάλυψη γεγονότων, παράθεση videos και links που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, γενικότερα νέα από τον retro χώρο μέχρι και τους (θέλω να πιστεύω) κατατοπιστικότατους οδηγούς αγοράς και χρήσης "για άσχετους" που ήδη κάλυψαν τους Amstrad CPC, Sinclair ZX Spectrum 16K/48K/+ και Sinclair ZX Spectrum 128K/+2/+3 καθώς και τον Atari ST.

Η πρώτη ανάρτηση του blog με τον - πάντα καλοδεχούμενο! - Commodore 64.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, είτε με τα καλά τους λόγια και σχόλια, είτε με την απλή ανάγνωση του blog, είτε με την κοινοποίηση μέσω facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για όλους μας και το blog να συνεχίσει για πολύ-πολύ καιρό. Να είστε όλοι καλά!

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουμε σ' ένα σημείο που θα σιχαθείτε να με διαβάζετε πλέον, αλλά... βλέπουμε μέχρι τότε! :-D

      Διαγραφή
  2. Πήγα να γράψω να τις εκατοστήσεις :-)

    Να τις δεκα-χιλιάσεις!

    Keep writing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, αυτές οι ευχές μου αρέσουν που εκτός από δημιουργικότητα υπονοούν και... μακροζωία!

      Σε ευχαριστώ πολύ, Μανώλη! Να 'σαι καλά!

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.